';

OPTIKA VESELINOVIĆ

Optika Veselinović nalazi se u poslovnom cen­tru „Zona I” na Bule­varu Neman­jića 67, u Nišu .
Optika Veselinovic

Sa više od 25 godina postojanja

Optika Veselinovic

Sa više od 25 godina postojanja

Optika Veselinović postoji 25 godina i možemo svakako da je sa ponosom nazovemo temeljom i početkom naše sadašnje bolnice. U novom i savremenom ambijentu, optika ostaje važan deo našeg rada, gde možete pronaći savršen izbor okvira za Vas i vaše najmilije.

Naši lekari i optičari će Vam pomoći pri izboru odgovarajućeg okvira kao i najnovijih vrsta i tipova dioptrijskih stakala. Danas je zahvaljujući napretku u sferi dioptrijskih stakala moguće uraditi dioptrijske naočare sa staklima koje imaju različite stepene zaštite od UV zračenja, a posebno pri radu na kompjuteru. U optici Veselinović je moguće poručiti i uraditi najkvalietanija stakla koja postoje na svetskom tržištu.

Optika raspolaže i velikim izborom brendiranih sunčanih okvira poznatih svetskih firmi. Za one koje su rešeni i prednost daju nošenju kontaknim sočivima, u našoj optici može te naručiti veliki izbor mekih i tvrdih kontaktnih sočiva, kao i sredstva za njihovo održavanje.

Posebno interesantno može biti nekim pacijentima da promene boju svojih očiju uz korišćenje kontaktnih sočiva u boji, sa ili bez dioptrije.

Vašim očima s’ljubavlju

Vašim očima s’ljubavlju

Očekuje Vas ljubazno osoblje koje je spremno da odgovori na svako Vaše pitanje. Naš slogan “Vašim očima s’ljubavlju“ već godinama je prepoznatljiv i govori sam za sebe!

Očekujemo Vas u prijatnom ambijentu naše optike.