Optika Vizus-V

Sa više od 25 godina postojanja

Optika Vizus-V postoji 25 godina i možemo svakako da je sa ponosom nazovemo  temeljom i početkom  naše  sadašnje bolnice. U novom i savremenom ambijentu, optika ostaje važan deo našeg rada, gde možete pronaći savršen izbor okvira za Vas i vaše najmilije.

Naši lekari i optičari će Vam pomoći pri izboru odgovarajućeg okvira kao i najnovijih vrsta i tipova  dioptrijskih stakala. Danas je zahvaljujući napretku u sferi dioptrijskih stakala moguće uraditi dioptrijeske naočare sa staklima koje imaju različite stepene zaštite  od UV zračenja, a posebno pri radu na kompjuteru. U optici VIZUS-V je moguće poručiti i uraditi najkvalietanija stakla koja postoje na svetskom tržištu.

Optika raspolaže i velikim izborom brendiranih sunčanih okvira poznatih svetskih firmi. Za one koje su rešeni i prednost daju nošenju kontaknim sočivima, u našoj optici može te naručiti velik izbor mekih i tvrdih kontaktnih sočiva, kao i sredstva za njihovo održavanje.

Posebno interesantna može biti za neke pacijente da promeni boju svojih očiju uz korišćenje kontaktnih sočiva u boji, sa ili bez dioptrije.

Vašim očima s’ljubavlju

Očekuje Vas ljubazno osoblje koje je spremno da odgovori na svako Vaše pitanje. Naš slogan “Vašim očima s’ljubavlju“ već godinama je prepoznatljiv i govori sam za sebe!

Očekujemo Vas u prijatnom ambijentu naše optike.

Call Now ButtonPozovite