OBAVEŠTENJE

Poštovani prijatelji, naši dragi pacijenti i saradnici,

U momentu kada se naša zemlja i ceo svet nalazi u vrlo teškim i dramatičnim trenucima i kada je najvažnije sačuvati sebe, svoje najmilije i sve ljude oko sebe, neophodno je da sve starije osobe ostanu u svojim kućama, a da i ostali  sprovedu sve mere zaštite od virusa koji nas je okružio kao nevidljivi neprijatelj.

Kao neko, ko  se godinama trudi da iskreno brine o svojim pacijentima, logično je što sam kao direktor Specijalne očne bolnice Veselinović, nakon konsultacije sa lekarima i osobljem odlučio da se u vreme trajanja vanrednog stanja u Republici Srbiji,  prekine sa pregledom naših pacijenata, a sve to zbog njihove bezbedosti.

U oftalmologiji je pregled i kontakt sa pacijentima na takvoj blizini, da se ne može obezbediti sigurna zaštita  pacijenata. Odluka o privremenom prestanku rada usmerena je samo zbog Vaše bezbednosti.

U želji da ostanemo u kontaktnu sa Vama, koji zbog hroičnih stanja godinama redovno dolazite na kontrole, a i zbog onih koji imaju tegobe i probleme koje možemo ublažiti savetima ili bez direktnog kontakta, molim Vas da se obratite sa pitanjima na email

veselinovicdr@yahoo.com.

Sa zadovoljstvom ću odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Čuvajte sebe i na taj način zaštite i svoje najdraže.

prof.dr Dragan Veselinović

Podeli na socijalnim mrežama

Ostavi komentar

Call Now ButtonPozovite